Ако сте сред булките, които просто не могат да си представят как

...
Ако сте сред булките, които просто не могат да си представят как
Коментари Харесай

Роклите с омбре ефект са най-красивото решение за сватбения ден

Ако сте измежду булките, които просто не могат да си показват по какъв начин вървят към олтара, облечени в обичайна бяла рокля, то тази нова сватбена наклонност сигурно ще ви хареса! 

Ние също попаднахме в плен на роклите в преливащи нюанси на синьото, аленото и лилавото, предоставящи нужната доза цвят и въодушевление в огромния ден на всяка дама. Традиционният главен цвят (бяло, шампанско, слонова кост) е непокътнат, а ярките цветове намират своето място върху най-долната част на полите или даже подплатите на роклите, като постоянно нюансите са съчетани с тези на букета, аксесоарите и даже цялостната декорация на тържеството. 

Булките, решили да се възползват от горещия тренд, могат да заложат на дизайнерско предложение или на ръчно боядисана рокля от уеб сайтове за творчество като Etsy. Или пък да рискуват и сами да се опитат да реализират стремежи резултат вкъщи, разчитайки на десетките клипове в YouTube. Няма по какъв начин да разберете какъв ще е крайния резултат, само че не ви ли изкушава мисълта, че даже да не можете да шиете, въпреки всичко ще съумеете да оставите своя персонален отпечатък върху роклята за най-важния ден в живота ви?

Ето най-красивите оферти, които видяхме!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР